2012. március 15., csütörtök

The League
Könyvlista megtalálható itt!

A történetről:
#1 New York Times bestselling sorozat...

A pokol új Hősei

Az Ichidian Univerzumban senki sem volt biztonságban. Embereket raboltak el az otthonaikból és öltek meg az utcán - áldozatai egy kegyetlen zsarnoknak, aki a teljes birodalmuk egyeduralmára törekedett. Azok, akik ellenszegültek neki és a seregének, egy szövetséget hoztak létre, melynek neve A Liga, ami a Kvórum irányítása alá esett.

Miután legyőzték a zsarnokot, a Kvórum rájött, hogy a legjobb módja a baj elkerülésének, az, ha a gyökerénél szüntetik meg a problémát. Külön katonai csoportokra volt szükség, a Liga Bérgyilkosokra. Magasan képzettek és értékesek, ők képezik a kormány gerincét.

De még a Liga sem immúnis a korruptságra...

Üdv egy olyan világban, ahol korrupt politikai merényletek uralnak mindent és mindenkit - mert néha a gyógymód valóban rosszabb, mint a betegség. Ölj vagy megölnek. Vagy a vadász vagy, vagy az áldozat. 

De vannak olyanok, akik megvédenek. Férfiak és nők, akik az utcáról jöttek és múltjukat a túlélésért ontott vér árnyékolja. Neked csak azt kell eldöntened, hogy ők jobbak-e, mint azok, akik üldöznek...

Vagy rosszabbak.

Szarkasztikusak, hűségesek, jól képzettek és halálok, ezek a férfiak és nők a következő generáció hősei. Tudják, hogyan kell a veszély és őrűlet képébe röhögni, és elviselni a legrosszabbat, amit a Liga és az ellenségeik zúdítanak rájuk.

De főleg, tudják hogy kell harcolni és védeni.

A háború elkezdődött...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése