TBD

2015. április 29., szerda

Új sorozat: Deadman’s Cross

Amikor azt hitted már nem lehet tovább bővíteni a Dark-Hunter univerzumot, jön Sherri és megcáfol. Az írónő hivatalos facebook oldalára tegnap került fel a jó hír, hogy Sherri és a TOR kiadó egy közös projektbe kezdtek, ami a Deadman’s Cross lefordítva a Halott Keresztje címet viseli. Ez egy három részes történelmi fantasy sorozat lesz.

Akik picit is jártasak a témában, azok biztos azonnal kitalálták a címből, hogy kalózokkal kapcsolatos, ám Sherri még csavar rajta egyet. Mondhatni egy régi időkben játszódó spin-off sorozata a DH-nak.


Pokol a Földön

Amikor a Chtonianoknak sikerült rávennie az ősi Isteneket, hogy békét kössenek és véget vessenek a nagy háborúnak, a béke egyezmény egyik része arról szólt, hogy örökre elűzik a legnagyobb gonoszt, amit az istenek egymásra és az emberiségre szabadítottak. Ám az "örökre" nagyon hosszú idő. És semmi sem tarthatja fogva azt, ami eltökélt a szabadulásra.

A gonosz legyőzésére gonoszra van szükség.
 Thorn képes kordában tartani a szárazföldön garázdálkodó démonokat, ám az ártatlan matrózokra és a tengeren utazókra vadászó démonokig már az ő kezese sem ér el. Az emberiség kedvéért egy ingatag szövetségere lép egy régi ellenséggel, Marcelinával, aki egy hajó alakjában összeállít egy legénységet melynek kapitányaként Devlyn Nathaniel Bane-t teszi meg, az egyik leghírhedtebb és legvérszomjasabb kalózt, aki valaha vitorlázott a nyílt tengeren. 

A sajátjai által elátkozva és meggyilkolva, Bane bosszúra szomjazik. Saját titkos céljától vezérelve beleegyezik, hogy kapitánya lesz egy átkozott kalózokból és rablókból álló tarka legénységnek, hogy megvédjék a tengereket a természetfeletti borzalmaktól, melyek bekebeleznek minden óvatlan lelket, amit csak találnak. 

Szent, de egyben halálos hivatás ez, hiszen a zsákmány és az emberi hatóságok egyaránt vadásznak rájuk. Ha elbuknak, a világ a Káosz ősi istenei kezébe kerül, és az anarchia fog uralkodni, de ami a legfontosabb: a Déli kapu, a legnagyobb és legerősebb sötétség börtöne kinyílik, és senki nem tudja majd megfékezni.

GyIK:

  • Bizony, jól olvastátok. Történelmi Fantasy kalózokkal és démonokkal. 
  • Igen, ez az a Thorn, akit a Sötét vadászokban ismertünk és szerettünk meg. 
  • A Deadman's Cross a Hellchasers/Dark-Hunter gyűjtő sorozat része.
  • Sherri 2006 óta dolgozik a sorozaton
  • Megjelenés: TBA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése