TBD

2015. április 9., csütörtök

Új karakter és új League könyv ~ Born of Legend

Új League könyv a láthatáron! A Born of Defiance (Talyn ~ 2015) és a Born of Betrayal (Fain ~ 2015) után most már nem a Born of Vengeance (Bastien ~ 2017) jön, hanem egy újdonság, méghozzá a Born of Legend (Ushara ~ 2016). Ez pedig azt jelenti, hogy az elkövetkező három évre jócskán betárazhatunk League könyvekből, és új kulcsszereplőket is megismerhetünk.


A Born of Legenddel is egy ilyen szereplő könyvét kapjuk. Ushara a Fyreblood Klánból származik, tehát az Andarion vonalt erősíti majd. Közülük is egy rendkívül ritka vérvonal képviselője. A Tavali nemzet büszke tagja, és az altengernagya a Gorturnum-nak. Fedőneve Star Skream, aminek hallatán még a veterán Liga orgyilkosok is a másik irányba futnak. Ushara senkit nem kímél és nem ejt foglyokat. Usharával először Fain könyvében találkozunk majd. Karakteréről részletesebben itt olvashattok.


A Born of Legend 2016. Május 15-re van beígérve, ezzel pedig jelenleg a 12. League könyv a sorban. A könyvről egyelőre nem sok mindent tudni azon kívül, hogy Ushara lesz az egyik főszereplője. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése