TBD

2013. április 30., kedd

Amit Styxx könyvéről tudni kell

Egy lista arról, hogy mit tudunk eddig a könyvről:


  • Főszereplő: Styxx, Acheron ikertestvére, Didymos hercege.
  • Styxx párja, Bethany lesz. Az egyiptomi isten Set és az atlantiszi istennő Symfora lánya, Bethany a Harag, nyomor és a vadászat istennője. 
  • Mint Acheron, ez a könyv is az ókori Görögország és Atlantis helyszínnel kezdődik, és Styxx teljes történetét meséli el. De nagyon kevés jelenet egyezik meg az Acheronban olvasottal. Styxx könyve Styxxről szól, és bár Acheronnak nagy szerepe van az életében, ez nem ugyanaz a történet, amit eddig olvashattunk. Ez egy teljesen új világ, és egy teljesen új élmény.
  • A történet: Évszázadokkal ezelőtt Acheron megmentette az emberi fajt azzal, hogy bebörtönzött egy ősi gonoszt, akit az abszolút megsemmisítés hajtott. Most, ez a gonosz kiszabadult, és bosszúra éhezik. Itt az alkalom, hogy Styxx bizonyítson és segítsen testvérének, de csak ha hajlandó elvserélni az életét és a jövőjét Acheronéért. Bethany, az atlantiszi Harag és Szenvedés istennője arra született, hogy a hibákat jóvá tegye. Feladatát soha nem élvezte, egészen eddig. Acheron adósa. Célja, hogy Acheront újra egyesítse a többi istennel a pokolban és semmi sem állhat a lány útjába. De a dolgok megváltoztak mióta Acheron már nem az utolsó a vérvonalában. Styxxnek és Acheronnak össze kell fognia, félre tenni a múltban történteket, és bízniuk kell egymásban különben mégtöbben fognak szenvedni. Teljes leírás itt!
  • Külföldi megjelenés: 2013. Szeptember 3.
  • Hossza: Hivatalosan összesen 152 fejezetből áll és majdnem 1600 oldal.


*Az bejegyzést időről időre bővítjük.*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése