TBD

2013. február 7., csütörtök

Vissza a gyökerekhez - Megjelenés tolódások, kiadó váltás, Hollywood jövünk!

Sherri ismét bevitt minket a színfalak mögé, ahol nagyrészt a League sorozatról és annak könyvei körül lévő felfordulásról, egy lehetséges Hollywoodi League projektről, illetve arról mesél, hogy mit várhatunk még Styxx könyvétől.

" Nem tudom elégszer megköszönni a lelkesedéseiteket a League sorozat iránt. Nagyon sokat jelent ez nekem. Hadd meséljek egy picit arról, hogy mi történik a sorozat háza táján. A League visszatér az eredeti kiadójához, a St. Martin’s Press-hez. Mivel sok könyvet írok évente, és nem én vagyok az egyetlen író a világon :) és be kell építenünk azokat a könyveket az ütemtervembe (hogy ne jelenjen meg évente 4 könyvem és más íróknak is hagyjak helyet) és emiatt az összes könyvem Styxx (szept 3.) és Inferno (Ápr. 9) kivételével egy kissé meg fog keveredni, miközben próbálunk egy olyan megjelenési menetrendet alkotni, ami nem készít ki fizikailag vagy őrjíti meg a rajongókat. A Cloak & Silence (ápr. 1) körüli felfordulás azért van, mert az nem egy hagyományos kiadás. Eredetileg egy kis bónusz történet lett volna, ami hamar túlnőtte magát. De még mindig nem elég nagy, hogy egy rendes nagy regény legyen. Ez sosem jó dolog, mivel  senki sem tudja mi legyen vele. Úgy terveztük, hogy beletesszük az egyik antológiába, amin dolgozom, de ahhoz is túl nagy. Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy egy új fajta ebookként jelentetjük meg, és a puha táblás változat később követi. De ahogy az az új dolgokkal lenni szokott, most is egy kicsit tovább tart, mire mindent rendbe teszünk a megjelenéshez (plusz az  E. Coli betegség, és a tény, hogy Styxxhez képest a Háború és Béke egy kis füzet, sem sokat segít.) és most, hogy a Born of Fury (nov. 1) is csúszik, biztosra akartunk menni, hogy a C&S sem tűnik el a kavarodás közepette, és amint hátrébb lett tolva, vissza akartam térni hozzá, hogy kibővítsem egy részét, ami valami olyanra utal, amit a Born of Fury-ban fogok megtenni, amit nem magyarázhatok el spoiler nélkül. De nagyon király és ez teszi hosszabbá a történetet is. Kérlek benneteket, hogy legyetek türelemmel, amíg mindent rendbe szedünk. Ezen kívül, egy nagyon komoly érdeklődés van a League iránt Hollywoodban, és remélem, hogy nagyon hamar kapok róla még több hírt.

Érdekességként: nem rég elküldtem egy részletet Styxxből a szerkesztőmnek, hogy elkezdhesse rajta a munkálatokat (az első 1/4-e a könyvnek), és 88.000 szóra jött ki (a legtöbb regény ÖSSZESEN 85.000 szavas). Igen... magam is beleborzongok, hogy milyen hosszú, és igen RENGETEG Acheron van benne, a múltból és jelenből egyaránt. Dolgok, amiket ezelőtt sosem láttál vele kapcsolatban, az Atlantiszi panteon, és persze Styxx. Be kell valljam, Styxx tényleg megnyert engem magának. Ő egy igazán összetett férfi, sok jó kis félelemmel. Hiába tudtam már, hogy ő egy harcedzett harcos, sosem gondoltam bele, hogy mennyire viselte meg őt a harc, vagy hogy mennyire belé (és Galenbe) fogok szeretni. Számos fronton meglepetett. És egy dolgot NAGYON szeretnék látni - ahogy ez a két könyv egy nagy sztorivá áll össze a nagy képernyőn. Valami, amit nem lehet egy könyvbe beletenni, anélkül, hogy szét ne szabdalnák. Hm... talán egy későbbi projekt. :)

Born of Fury szintén egy HATALMAS könyv. El kellene kezdenem kisebb projekteket írni :D És ha már itt tartunk, Vissza kell térnem a munkához. Olyan sok mindent kell még tenni és oly kevés az idő. " 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése