TBD

2012. december 14., péntek

2013-as Megjelenési hírek

Rise of the Gryphon (Belador #4) 2013, Július 30-án jelenik meg Amerikában. Hamarosan felkerülnek róla az infók Sherri oldalára is.

Cloak and Silence (The League #6): Nem kis zűrzavar volt ennek a megjelenése körül. De mivel annyira közel vagyunk a Born of Silence (TL #5) mass market megjelenéséhez, úgy tisztesséegs, hogy akiknek nem volt esélyük elolvasni a kéményborítású BOS-t, C&S megjelenését át tették két héttel a BOS mass market megjelenése után, ami 2013. 01. 29. A BOS mm változata 704 oldal, szóval igen vaskos, de kissebb mint Styxx, ami szeptemberben jelenik majd meg. Egyelőre pontosabb információt nem tudunk a C&Sről, de amint kapunk új infót, tudatjuk veletek is.

Sherri nagyon sajnálja a csúszást és elnézésé kéri mindenkinek, aki már a körmeit rágja türelmetlenségében. Viszont így a könyv Valentin napon, vagy két nappal utána fog megjelenni, ami tökéletes időzítés Maris történetéhez.

Jobb hír... Sherri hamarosan új részletekkel örvendeztet meg minket, és egy meglepetéssel is készül. Ezenkívül, egy-két napon belül megkapjuk A borítót Styxx könyvéhez is.

Az ötödik CON könyvnek a címe Illusion. A következő két hétben Sherri oldalára erről is felkerül majd minden információ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése