TBD

2012. április 14., szombat

CON film és DH tv sorozat update!

Sherri tegnap ért haza New Yorkból, ahol a filmesekkel tárgyalt és hozott pár jó hírt nekünk.

"Először is el sem tudom mondani mennyi izgatott vagyok. E-P-I-C lesz! Ennél nem is lehetnénk jobb kezekben- Biztosíthatlak titeket. Még nem láttam a forgatókönyvet, de kaptam egy másolatot a film treatmentről (A treatment a film történetének vázlata, 4-6 oldalas összefoglalása, ami tartalmazza a cselekményt, a helyszínt, a karaktereket, az ő viszonyaikat és változásaikat, a döntési szituációkat, vagyis tulajdonképpen az egész sztorit.). Tom igazán kitett magáért (bele kukkanthattam a közelgő Stronghold forgatókönyvébe és OMG!!! Alig várom már, hogy láthassam azt a filmet. Az is hatalmas lesz. Középkori zombik? Mi mást kérhetné még?!). A legjobb, hogy Tom egy olyan módon ragadja meg az egészet, amit el sem fogtok hinni. Teljesen megérti a szereplőket és jó szeme van a drámához és a humorhoz.


És a vége...



Mindannyiunknak elakadt a lélegzetünk, amikor elolvastuk. IMÁDNI fogjátok! Nem tudom elképzelni, hogy akármelyik CON vagy DH fan ne imádná ezt. Ígérem. Tom tényleg nagyon hűséges maradt a karakterekhez és a történethez. Azt is megvitattuk, hogy kinek a szemszögéből lenne a legjobb a DH sorozat. Nem mondhatok túl sokat erről, de annyit mondhatok, hogy...


ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ


Nagyszerű lesz. Ismét, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a rajongóknak ne tetsszen. Képzeljétek el, hogy láthatjátok a Peltier családot és a Menedéket (Ash-el és a többi vadászokkal együtt). Illeen és Lawrende teljesen lenyűgöztek az ötleteikkel és javaslataikkal. És igen, beszéltünk a castingról is és olyan neveket javasoltak, akikhez  úgy érzem mindent meg kéne mozgatni, hogy megszerezzük őket. Színészek, akikről tudom, hogy több ,mint jók lennének azokra a szerepekre. De többet nem akarok mondani, legkevésbé vészmadárkodni.


Ennek ellenére, itt egy kis teaser. A színész, akit Acheron szerepére akarnak... igen, magas és ő minden- M-I-N-D-E-N amit Ashről álmodtál. Szurkoljunk, hogy elvállalja Ash szerepét.


Mindennel haladunk előre, és értesítelek titeket amint valami új információ birtokába kerülök. Alig várom, hogy még többet megosztassak!" - Sherrilyn Kenyon

Amint felkerülnek az új infók, magyarul mi is elhozzuk nektek. Addig is szurkoljunk Ashért és a DH csapatért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése